عامل بیماری گال طوقه Secrets

برخی از درمان‌های سنتی گال می‌توانند موجب عوارض جانبی ناخواسته مانند احساس سوزش در پوست، قرمزی، تورم و حتی بی‌حسی یا گزگز شوند.

گال می تواند از طریق تماس نزدیک بدن یا تماس جنسی با فردی که آلوده است منتقل شود. همچنین اگر مدت طولانی در معرض مبلمان ، لباس یا ملحفه آلوده باشید ، احتمال ابتلا به گال را خواهید داشت.

بثورات به آرامی در طی چند هفته یا چند ماه گسترش می یابد. علاوه بر بثورات، علائم و نشانه های گال عبارتند از:

بعد از بروز علائم و مشاهده آن توسط فرد آلوده، نیاز است جهت تشخیص نهایی، به پزشک متخصص مراجعه کند.

نشانه اصلی گال خارش است، ضایعات پوستی قرمز رنگ و برجسته، تورم موضعی، بثورات پوستی(جوش های پوستی که به صورت متقارن و قرمزصورتی می باشند ولی پوست، پوسته پوسته نمی شود) نیز از دیگر علائم این بیماری هستند.

بخاطر داشته باشید که این درمانهای موضعی غالباً باید حداقل به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در یک نوبت باقی بمانند ، بنابراین از استفاده آن قبل از دوش گرفتن خودداری کنید.

این درمان های خانگی برای درمان گال در بزرگسالان و کودکان نیز موثر است.

اگر بعد از انجام آزمایشات پوستی مشخص شد که گال دارید ممکن است پزشک تان درمان خاصی را تعیین کند. شاید پزشک تان کرمی را برای استفاده تجویز کند. بیشتر موارد جدی شاید به تجویز قرص نیاز داشته باشند.

داروهایی مانند آنتی بیوتیک‌ها و آنتی هیستامین‌ها نیز جهت تسکین و کاهش علائم این بیماری مفید خواهد بود.

ما دریافتیم که به‌طور کلی، هیچ اختلاف مشخصی به لحاظ اثربخشی میان پرمترین در مقایسه با ایورمکتین سیستمیک یا موضعی وجود نداشت.

راه‌های پیشگیری از گال چیست؟ بهترین راه جلوگیری از ابتلا به گال جلوگیری از تماس مستقیم پوست به پوست شخصی است که به گال مبتلاست. همچنین بهتر است از دست زدن به لباس یا ملافه‌های شسته نشده‌ای که توسط شخص آلوده به جرب استفاده می‌شود، خودداری کنید.

فقط این نکته را در نظر بگیرید که جهت تشخیص قطعی و درمان نهایی لازم است به دکتر مراجعه کرد. چراکه درمان‌های خانگی و سرخود ممکن است به طور مقطعی این بیماری را برطرف کند.

پزشک باید کرمی را سفارش دهد که حاوی دارویی به نام پرمترین برای درمان گال باشد. این کرم روی تمام بیماری گال زیر پوستی بدن زیر سر، از جمله دست ها، کف دست ها و کف پا اعمال می شود.

انتقال از راه لباس خصوصا لباس‌هاي زير و لباس خواب و رو تختي و رو بالش نیز در محیط‌های اجتماعی شلوغ مانند هتل‌ها، خوابگاه‌ها و غیره نیز از موارد شایع است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *